Facebook je prilično jednostavna društvena mreža dostupna svima i omogućava poslovnim korisnicima da lako i brzo unaprede rezultate svog biznisa. Ipak, nema tako puno kompanija koje zaista uspevaju da iskoriste moć ove mreže na najbolji mogući način.

Sve više firmi se odlučuje za kreiranje marketing kampanje na Facebook-u, jer su na ovoj društvenoj mreži njihovi klijenti i na taj način mogu da ostvare dvosmernu komunikaciju sa njima.

Facebook vam može pomoći da unapredite svoj biznis, pronađete nove klijente i povećate prodaju svojih proizvoda ili usluga. Ali, mnoge kampanje (pa i biznisi) propadaju zato što ne znaju pravila komunikacije, načine kreiranja sadržaja i segmentacije svoje publike.

Ovaj kurs sadrži više od 3 sata video materijala koja će vas naučiti kako da pametno koristite Facebook i sa malim budžetom postignete značajne rezultate.

Uz kurs ćete dobiti i radnu svesku i Power Point prezentaciju koja ima konkretan Case Study jedne uspešne Facebook kampanje sa šemom oglašavanja i primerima oglasa koji su korišćeni.

Svoje znanje u ovim vebinarima podelili su iskusni marketari Ivica Penić i Dimitrije Ostojić. Ivica je ekspert za Facebook oglašavanje, video marketing i pronalaženje novih potencijalnih klijenata online. Dimitrije je u internet biznisu već 10 godina i osnivač je kreativnog studija za online marketing, web i grafički dizajn DEFAULT design.

Po završetku kursa bićete u mogućnosti da:

  • Uspešno prodajete svoj proizvod ili uslugu na Facebook-u
  • Sa malim budžetom dostignete velike rezultate putem plaćenog oglašavanja
  • Bolje komunicirate sa klijentima i kreirate kvalitetan sadržaj
  • Lako dolazite do novih klijenata
  • Unapredite svoj biznis
  • Segmentirate publiku i doprete do vaše ciljne grupe

Cena online kursa Facebook za biznis 97 €.

Poruči kurs i nauči kako da unaprediš svoj biznis uz pomoć Facebook-a


Related Posts

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>