Da li ste već čuli rečenicu da je sadržaj kralj a kontekst Bog?

Ako jeste, onda znate zašto je content marketing bitan za poslovanje. Ali, ako ovu rečenicu čujete po prvi put, onda promociji Vašeg biznisa definitivno fali jedan važan deo.

Već neko vreme je jasno da je content marketing budućnost oglašavanja i sve više kompanija i preduzetnika ozbiljno ulaže u ovaj tip promocije. Situacija je takva pre svega zato što postoji hiperprodukcija reklama, pa krajnji kupci postaju prezasićeni raznim agresivnim ponudama.

Content marketing je način da se izdvojite svojim kvalitetom i stvorite pravi odnos sa Vašim (potencijalnim) klijentima. Istraživanja su pokazala da primena ove strategije na duže staze donosi mnogo veći profit nego klasično oglašavanje.

Kurs sadrži tri modula sa tri vebinara koji će Vas provesti kroz najbitnije elemente kreiranja i plasiranja sadržaja. Naučićete da na inovativan način priđete svojim klijentima, razumećete pravila savremene online komunikacije, moći ćete da izgradite sebe kao brend kroz kreiranje sadržaja.

Svoje znanje i iskustvo u ovom kursu podelio je Dimitrije Ostojić (u internet biznisu već 10 godina, osnivač kreativnog studija za online marketing, web i grafički dizajn DEFAULT design i vlasnik portala ePrivatnik.com)

Po završetku kursa bićete u mogućnosti da:

  • samostalno kreirate sadržaj za vaš sajt, blog, naloge na društvenim mrežama, video
  • razumete nove načine online komunikacije i prilagodite reirani sadržaj vašem idealnom klijentu
  • zaradite kroz kreiran sadržaj i izgradite sebe kao brend
  • naučite kako da kroz zabavan i inovativan načim priđete svojim klijentima
  • naučite kako se piše prodajno pismo na konkretnim primerima iz prakse

Cena čitavog paketa koji će Vas opremiti za online zaradu kroz kreiranje sadržaja je 54 eura.

>> Poruči kurs i nauči kako da kreiraš kvalitetan i profitabilan sadržaj za svoj biznis

 

Cena čitavog paketa iznosi 54 eura.Related Posts

Comments are closed.