Da li ste već probali da prodate nešto online? Ili ste želeli pa odustali od te ideje jer Vam se čini da je čitav taj svet strašno komplikovan i ne znate ni odakle biste počeli?

Iako se čini da je lako prodati svoj proizvod ili uslugu na internetu jer su „svi“ na ovoj mreži, praksa pokazuje da ipak nije tako. Ovim setom vebinara ušli smo u Novu godinu baš zato što su oni osnova online poslovanja. Pružaju sva osnovna znanja o online komunikaciji, ukazuju na najčešće greške i daju najbolje savete za početnike i za one koji su u poslu već neko vreme, ali su se našli u situaciji koju ne mogu sami da reše.

Iako se online svet konstantno i brzo menja, za Vas smo izdvojili univerzalna pravila i taktike koje provereno daju rezultate na duže staze.

Svaku strategiju o kojoj govorimo smo prethodno sami testirali, tako da smo kroz sopstvene greške došli do poteza koji donose najbolje rezultate. Sve smo to spakovali u tri modula koji sadrže pet vebinara.

Prvi modul sadrži savete o tome kako zaraditi online, od definisanja i pronalaženja klijenata, do pravilnog načina komunikacije, kreiranja sadržaja i email marketinga kao načina prodaje. Drugi modul sadrži instant savete koje možete odmah da primenite i poboljšate svoj biznis. Treći modul bavi se promocijom i time kako da uz pomoć viralnog sadržaja napravite najbolji mogući rezultat uz što manje ulaganja.

Kurs čine odabrani vebinari koje su organizovali i održali iskusni marketari – Dimitrije Ostojić (u internet biznisu već 10 godina, osnivač kreativnog studija za online marketing, web i grafički dizajn DEFAULT design i vlasnik portala ePrivatnik.com) i Dušan Marković (profesionalni predavač i motivator u oblastima Ličnog razvoja, Internet marketinga i Preduzetništva, sa velikim iskustvom i uspehom u mrežnom marketingu)

Cena čitavog paketa je 97 eura.Related Posts

Comments are closed.