Content marketing

Kreiranje sadržaja (content marketing) na sajtu i društvenim mrežama jedna od ključnih stvari za postavljanje Vašeg veb sajta kao novog kanala komunikacije sa potencijalnim i postojećim klijentima, kvalitetnu optimizaciju, povećanu posećenost sajta i podršku online prodaji.

Prošlo je vreme kad je bilo dovoljno da jedan tekst bude samo lep. Postoji nekoliko osnovnih kriterijuma koji čine kvalitetan sadržaj. U njih spadaju količina teksta, adekvatni naslovi i podnaslovi, način na koji se obraćamo ciljnim kupcima svojih proizvoda ili usluga, pozivi na akciju, linkovi… U zavisnosti od toga kome se obraćamo, kao i kanala komunikacije koj koristimo (veb sajt, Facebook, Twitter, LinkedIn,…) tekstovi moraju biti prilagođeni potrebama i interesovanjima naših klijenata, ali i kreirani u kontekstu izabranog kanala. Da biste imali kvalitetan sadržaj za vaš sajt ili stranice na društvenim mrežama, potrebno je znanje, umeće, iskustvo i redovno praćenje aktuelnosti iz oblasti content marketinga.

Pošto nisu svi koji vode neki posao vični pisanju kvalitetnog sadržaja, niti imaju vremena da se time bave, DEFAULT design Vam nudi kompletnu uslugu content marketinga – kreiranja sadržaja za Vaš sajt, blog i stranice na društvenim mrežama.

Mi znamo šta znači kvalitetan sadržaj i umemo da ga kreiramo tako da zadovolji svoje ciljeve – da Vaš sajt učini vidljivim na Googlu, da privuče i zadrži pažnju Vaših ciljnih kupaca, da što više potencijalnih klijenata dovede na Vaš sajt, da ih podstakne na akciju (da Vas kontaktiraju, požele da kupe od Vas, prijave se na Vašu mejling listu i sl.) i da, neposredno, utiču na bolju prodaju Vaših roba i usluga.

Ulaganje u content marketing je dugoročan proces, ali je dokazano da za manje od 2 godine donosi veću vrednost od ulaganja u online oglašavanje i dodatnu vrednost privlačenjem kvalitetnijih klijenata. Prema tome… počnite još danas da proizvodite odličan sadržaj kao podršku Vašem biznisu. Isplatiće vam se.

iskoristite priliku da naučite nešto novo ili da saznate koja vrsta online promocije najviše odgovara vašoj kompaniji

Copyright 2004-2016 DEFAULT design | All Rights Reserved