O nama

Online marketing više nije opcija – to je uslov modernog poslovanja.

To je mesto gde Vaši kupci traže kompanije za koja veruju da im mogu ponuditi prave proizvode ili usluge.

Marketing online je odavno prevazišao samo posedovanje web sajta, kao prezentaciju svoje kompanije i ponude. Suština je pronaći šta Vaši kupci traže online i postaviti kamp na tim lokacijama.

DEFAULT design predstavlja grupu iskusnih marketara koji su spremni za sve izazove novog, digitalnog, doba. Mi smo tu da Vas saslušamo, analiziramo Vašu kompaniju, izgradimo brend, izdefinišemo pravi marketing mix koji odgovara Vašim potrebama i sprovedemo ga u delo, napravimo moderan web sajt koji odgovara visokim zahtevima današnjeg poslovanja, promovišemo Vašu kompaniju i brend – online i offline i naučimo Vas kako da koristite moderne tehnologije i društvene mreže kako bi povećali svoj biznis.

Sa međunarodnim timom visokoškolovanih marketara, copywriter-a, dizajnera, programera, fotografa i prevodilaca, spremni smo da Vašu ideju podignemo na viši nivo.

Ne dozvolite da Vas pobedi konkurencija. Budite prvi koga će kupci primetiti, zapamtiti i pozvati. Kontaktirajte nas još danas kako bi otkrili na koji način možemo izgraditi premium poziciju Vaše kompanije kao uslov za uspešno poslovanje u 21. veku.

iskoristite priliku da naučite nešto novo ili da saznate koja vrsta online promocije najviše odgovara vašoj kompaniji


Dimitrije OSTOJIĆ, CEO


U internet biznisu već 10 godina. Osnivač kreativnog studija za online marketing, web i grafički dizajn DEFAULT design i vlasnik portala ePrivatnik.com.

Aktivno se bavi edukacijom menadžera malih i srednjih kompanija u cilju poboljšanja biznisa kvalitetnim korišćenjem online marketing alata. Pored posla u okviru DEFAULT designa radi i kao mentor i konsultant u ICT Hub-u, biznis inkubatoru iz Beograda.

Vodi besplatne edukativne vebinare iz oblasti online marketinga kako bi podigao svest o novim načinima poslovanja i privrednicima Srbije i regiona pomogao da se uključe u tržišnu utakmicu sa najbolje startne pozicije.

Zakleti optimista koji u svemu vidi mogućnosti.Copyright 2004-2016 DEFAULT design | All Rights Reserved