o  nama     

o nama  

Default Design

Mi smo tim koji daje podršku preduzetnicima i kompanijama da postignu svoje poslovne ciljeve uz pomoć kompletnih marketinških usluga i proverenih metoda za postizanje konkretnih rezultata. Timski rešavamo nove izazove, eksperimentišemo sa novim, savremenim tehnologijama i kreativno kombinujemo resurse i mogućnosti kako bismo ostvarili što bolje rezultate i pomerili granice u onome što se naziva najbolja online marketinška praksa.

Zašto smo drugačiji od ostalih

Fokusiramo se na Vaše rezultate

Kao profesionalni marketari, vidimo potencijalne mogućnosti za uvećanje Vašeg prihoda tamo gde postoji bilo kakva ideja. Šta ovo znači? Recite nam svoju viziju, ideje i ciljeve, a mi ćemo Vam osmisliti strategiju i primeniti je u praksi.

Na osnovu ovoga dobijate nove kanale za promociju i prodaju Vaših proizvoda ili usluga i jedan automatizovani sistem koji može da radi na autopilotu, generiše nove prodaje i pri tom Vam štedi značajne investicije u dodatne zaposlene.

pen
camera
Rode-NTK

Neka Vaš sistem radi za Vas

Svaki ozbiljan preduzetnik razume važnost isplativog povrata investicije (ROI) i pametno izrađenih sistema koji omogućavaju najveći mogući povrat uloženog kapitala.

Default design tim radi na izradi Vaše strategije, implementiranju i prilagođavanju aktuelnim tržišnim trendovima, čime osiguravamo da dobijete potpuno funkcionalan sistem koji stvara profit bez daljih ulaganja, i to 24/7/365.

Tim koji poseduje praktično znanje

Članovi našeg tima poseduju različite sertifikate u svojim stručnim oblastima. Kao sertifikovani savetnici marketing automatizacije, eksperti za marketing konverzije, ekonomisti, front end programeri, kopirajteri, stručnjaci za komunikacije i dizajneri, razumemo načine na koji funkcioniše online marketing, stvaranje i razvoj brenda, i preduzimamo sve da se Vaša biznis ideja neprekidno razvija u digitalnom carstvu.

Uvek smo spremni da prihvatimo novi izazov. Ukoliko imate uzbudljivu ideju ili ste spremni da podignete svoje poslovanje na sledeći nivo, Vaš prvi korak je da dođete do nas kako bismo zajedno preduzeli sledeće korake.

Ukoliko želite da budete u toku šta se dešava u online marketing industriji prijavite se na naš newsletter