Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji DEFAULT design prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu,“Korisnik“) preko www.default-design.com sajta (u daljem tekstu“Sajt“). Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve proizvode i usluge koje nudi DEFAULT design.

Lični identifikacioni podaci
DEFAULT design prikuplja lične, identifikacione, podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se, kada Korisnici posećuju naš Sajt, registruju na Sajtu, prijaviljuju se na newsletter, popunjavaju formular, a u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koji su dostupni na našem Sajtu. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, e-mail adresa, poštanska adresa. Korisnici mogu posetiti naš Sajt anonimno. DEFAULT design prikuplja lične informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da lično pruže identifikacione informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za nekepodatkeili aktivnosti na Sajtu.

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode
DEFAULT design ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.
Kako koristimo prikupljene informacije
DEFAULT design može prikupljati i koristiti lične podatke Korisnika u sledeće svrhe:

 • Da poboljša svoje usluge
  • Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve korisničkoj službi i podršci.
 • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu.
 • Da unapredimo naš Sajt
  • Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
 • Da bi pokrenuli promocije, takmičenja, istraživanja ili druge funkcije Sajta
  • Slanje Korisnicima informacija koje su pristali da prime o temama njihovog interesovanja.
 • Da bi poslali periodične e-poruke
  • Možemo koristiti e-mail za slanje informacija o ispravkama i novinama na Sajtu. Takođe se može koristiti kao kanal komunikacije da odgovorimo na Korisnikove molbe, pitanja i/ili druge zahteve. Ako Korisnici odluče da se opredele za našu mailing listu, oni će dobiti e-poruke koje mogu da uključuju vesti kompanije, informacije o novim ponudama, proizvodima ili uslugama, itd. Ako u bilo kom trenutku Korisnik želi da se odjavi od prijemabuduće e-poruke, uključili smo detaljnu odjavu na dno svakog e-maila.

Kako štitmo informacije
DEFAULT design usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere zazaštitu od neovlašćenog pristupa, promena, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.
Naš sajt je u skladu sa“PCI vulnerability standards” u cilju stvaranja što povoljnijeg, sigurnog, ambijenta za Korisnike.

Deljenje ličnih podataka
DEFAULT design ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke lične idntifikacione podatke drugima.

Promene u politici privatnosti
DEFAULT design ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene. Da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova
Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakseo vog Sajta ili Vašom interakcijom sa ovim Sajtom, kontaktirajte nas na:

DEFAULT design
http://www.default-design.com
Žitni trg 9/36
Novi Sad, Srbija
t: +381 64 189 12 67
e: info@default-design.com

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 20. avgusta 2013.