Design rush & Default design

DesignRush: Default design je jedna od najuspešnijih agencija za marketing automatizaciju i konverziju

Default design je izabrana kao jedna od 20 najboljih agencija za digitalni marketing u Srbiji od strane DesignRush Marketplace-a 2021. godine.

DesignRush je pouzdan alat za pronalaženje najboljih profesionalnih kompanija i agencija na osnovu marketing usluga koje pružaju, troškova, stručnosti, studija slučaja, vođstva kompanije i dodatnih faktora.

Nakon temeljne analize performansi i rasta Default design-a tokom prethodne godine, DesignRush je Default design svrstao u top 20 agencija za digitalno oglašavanje u Srbiji.

Default design osnovao je Dimitrije Ostojić, koji pomaže preduzećima da rastu i skaliraju se koristeći lead generation, optimizaciju za konverzije i automatizaciju od 2014. godine. Agencija razvija sisteme koji direktno utiču na optimizaciju prodajnih procesa i, istovremeno, omogućavaju klijentima da provode više vremena u razvoju sopstvenog poslovanja.

2020. godine, sa globalnom pandemijom na vidiku, kompanija nije smanjivala broj radnih mesta već je zapravo uvećala broj zaposlenih za 75% i ipak uspela da generiše više prihoda u poređenju sa prethodnom godinom. Default design sarađuje sa klijentima iz cele Evrope, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Švajcarsku ali i SAD.

U maju 2021. godine, Dimitrije je učestvovao na Affiliate Grand Slam konferenciji koja je okupila vodeće  kompanije, marketare i influensere koji su razgovarali o najnovijim marketinškim trendovima i strategijama.

DesignRush je sajt za pronalaženje najbolje kvalifikovane agencije koja je savršen partner vašem poslovanju. Platforma ima listu koji omogućava korisnicima da pretražuju agencije sa kojima žele da sarađuju na osnovu klijenata, portfolija, pregleda, cenovnika i testemonijala.

Između ostalih, ovo priznanje je garancija da je Default design etablirana agencija kojoj mogu da veruju vrhunski brendovi koji žele da postignu svoje poslovne ciljeve.

1 komentar na “DesignRush: Default design je jedna od najuspešnijih agencija za marketing automatizaciju i konverziju”

  1. Pingback: 3 načina da unapredite svoj biznis korišćenjem veštačke inteligencije

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *